Sposób przygotowania

Drożdże rozpuścic ze sola w misce dodac wszystkie składniki i dokładnie wyrobić, odstawić do wyrośniecia. Przełożyc na forme i pozostawić na 15 minut. Piec w temp 200 °C przez 40 minut. Po wyjeciu posmarować smalcem aby nabrał ladnego wyglądu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajny przepis, ale brakuje w nim mąki graham
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię graham , ale sama takiego chleba nie piekłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !