Sposób przygotowania

Mięso, boczek wędzony, cebulę pokroić w grube plastry. Nabijać przemiennie na szpikulce, posmarować olejem, posypać przyprawą i piec na gorącym ruszcie. Podczas pieczenia raz jeszcze posmarować olejem i posypać przyprawą. Można podawać z TZATZIKI – pikantny sos czosnkowy Prymat.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna205

    smaczne:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    pogrilować zawsze miło tylko pogoda nie dopisuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    ja akurat dziś po południu mam grilla :) więc na pewno sie przyda ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    zjadłabym teraz :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    to musi byc smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    zdjęcie zachęca
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    smakowicie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    zjadlabym takie szaszłyki ale gdzie tam w zimie grilla robic
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Moni

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    MNIAM
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAJA5

    polecam do tego jeszcze kawałki papryki.. trochę ożywi kolorystycznie ;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super zrobiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    o tak zgodzę się z Mają Nowak papryka np.czerwona miło widziana,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !