Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos z pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
cebula 1 sztuka
karkówka 200 gram
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
zielony groszek 1 puszka
sól do smaku
pieprz 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bigos z pieczarek

Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy, dodajemy pokrojone w plastry pieczarki i dusimy. Karkówke kroimy w kostkę , przyprawiamy i podsmażamy. Do pieczarek dodajemy mięso, dokładnie mieszamy i dalej dusimy. Dodajemy groszek, i koncentrat , dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 17.12.2011 18:14
smaczny
Ewa95 21.11.2011 20:42
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak