Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Pierś z indyka kroimy na 5 kotlety i rozbijamy je tłuczkiem do mięsa


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kurcze nawet nie pomyślałem, że przecież zamiast smażyć w tłuszczu można zrobić zdrowiej na parze takie roladki. Po za tym roladki naprawdę świetnie przygotowane
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    genialne ja uwielbiam takie mięsa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !