Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patison z sałatką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patison 1
cebula 1
koperek 1/2 pęczek
żółta papryka 1 strąk
sól
olej
fasola 3/4 puszka
papryka czerwona 1 strąk

Przepis i sposób przygotowania na: Patison z sałatką

Górną część patisona wyciąć, wnętrze wydrążyć, pokroić. Papryki, cebulę pokroić. Podsmażyć, potem dodać miąższ z patisona, koperek. Zapiekać 30 minut w 190 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak