Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDŹ SUROWY

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledzie 2 kg
woda 3 szklanki
cukier 5 łyżek
sól 3 łyżki
cebula biała 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDŹ SUROWY

Wszystko zagotować i do zimnej zalewy wkładać obrane śledzie. Muszą stać 24 lub 30 godzin. Wybrać z tej zalewy i przekładać rząd śledzia i rząd cebuli i zalać olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 20.12.2011 21:55
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak