Sposób przygotowania

Z jajek, mąki i ½ szklanki wody zrobić gęste ciasto naleśnikowe. Doprawić czosnkiem, papryka i solą. Plastry mortadeli zanurzać w cieście i smażyć na rumiano z obu stron. Podawać gorące z pikantną surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda mi na łatwą i tanią potrawę wypróbuję
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ta potraw to wspomnienie lat \'70 i \'80
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wielki już nie jadłam mortadeli
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    klasyka
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !