Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poncz herbaciany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wino czerwone 3 szkl
cukier 15 dag
enencja herbaciana 150 ml
sok z cytryny 1 szt
skórka cytrynowa 3 szt
wino białe 3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: poncz herbaciany

Wina połączyć w emaliowym naczyniu z cukrem i esencją herbacianą podgrzać do momentu aż cukier się rozpuści nie gotować zdjąć z ognia dodać sok z cytryny i startą skórkę cytrynową podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 23.11.2011 21:34
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak