Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka w panierce po mojemu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 6
ketchup 2łyżki
majonez 2łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania

Przepis i sposób przygotowania na: Udka w panierce po mojemu

udka z kurczaka myjemy. ketchup mieszamy z majonezem i czosnkiem . nacieramy nimi udka. obtaczamy w bułce tartej. odstawiamy do lodówki na godzinę. nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i pieczemy ok godz aż udka miękkie. można podawać z ziemniakami z sosem pieczeniowym, lub frytkami i surówką.
pyszne:) życzę smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak