Sposób przygotowania

Umyte i osuszone filety podzielić na dowolne kawałki a następnie natrzeć solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Odstawić na około pół godziny. Płatki wsypać do woreczka foliowego i dobrze rozwałkować. Filety panierować w mące, roztrzepanym jajku i płatkach. Smażyć na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    muszą być smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !