Sposób przygotowania

Kapustę myjemy i kroimy tak jak na bigos . Do garnka z wodą wkładamy pokrojoną kapustę i gotujemy . Gdy kapusta będzie miękka odlewamy część wody -ciut zostawiamy .Dodajemy łyzkę masła mieszamy .Doprawiamy sokiem z cytryny solą i pieprzem mieszamy .Jeszcze chwilę dusimy ,żeby smaki połączył się .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy na ciepło
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !