Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka makaronowa z tuńczykiem i czerwoną fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/2 opakowania
cebula dymka ze szczypiorkiem
fasola czerwona 1/2 puszki
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
Pieprz czarny grubo mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka makaronowa z tuńczykiem i czerwoną fasolą

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem ,nakrywamy i odstawiamy na ok 10 min . Następnie odcedzamy i studzimy .Do zimnego makaronu dodajemy tuńczyka z puszki mieszamy . fasolę odcedzamy i dodajemy do sałatki . Doprawiamy pieprzem . Dymkę siekamy dodajemy do sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 22.11.2011 14:16
ciekawa
aginaa 15.11.2011 16:13
pyszne
sylwia / sytofala 15.11.2011 13:36
zachęcające

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak