Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4-5
sól
pieprz
rzodkiewka
szczypiorek
śmietana
twaróg 2/3 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo. Obrać i pokroić w kosteczkę. Twaróg połączyć z jajkami. Dodać śmietanę w zależności od tego jaką chcemy by nasza pasta miała konsystencję. Do smaku dodajemy soli i pieprzu. Można wkroić również rzodkiewkę bądź szczypiorek i ową pastą smarujemy chleb/bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 18.02.2012 09:04
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak