Sposób przygotowania

Wątróbkę kroimy na kawałki, 2 cebule kroimy w cienkie półplasterki, pozostałe oraz czosnek drobno siekamy i łączymy z curry. Na patelni rozgrzewamy olej, rumienimy cebulę, dodajemy cebulę z czosnkiem i curry,smażymy 2-3minuty, mieszamy. Dodajemy wątróbkę, rumienimy z każdej strony. Całość podlewamy rosołem, dusimy ok 3 minut. Wlewamy śmietanę, podgrzewamy ale nie zagotowujemy. Podajemy z ryżem:) SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !