Sposób przygotowania

Do miski wlać 2 łyżki oliwy, dodać musztardę, zioła prowansalskie, pokruszony rozmaryn, przeciśnięty przez praskę czosnek, szczyptę soli i pieprzu, dokładnie wymieszać. Umyte mięso pokroić na kawałki, włożyć do marynaty, wymieszać i pozostawić na noc. Następnie mięso obsmażyć na gorącym tłuszczu, przełożyć naczynia, skropić odrobiną wody i dusić pod przykryciem około 10 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczny! super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    super aromatyczny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mari

    smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takiego kurczaczka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo smaczny obiadek:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na taki obiadek to ja się piszę...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie podany ten kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !