Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do formy z wypiekacza wlać podgrzane mleko, oliwę, sól, cukier. Następnie dodać przesianą mąkę i pokruszone świeże drożdże. Umieścić formę w wypiekaczu i nastawić program szybkiego pieczenia, który w moim wypiekaczu wynosi 1 godz i 20 minut. Po 10 minutach wsypać ziarna, (odłożyć odrobinę do posypania po wierzchu) i pozostawić aż wypiekacz zakończy pracę wyrabiania ciasta.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pyszny jest taki chlebek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale dobry chlebek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ummm... ale wspaniały no i domowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny chlebek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny chlebek.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    też piekę w automacie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !