Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Bułkę zamoczyć w wodzie, odcisnąć. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na 1 łyżce masła. Na pozostałym maśle podsmażyć umyte, osuszone i oprószone solą pieczarki. Do naczynia włożyć mielone mięso, dodać cebulę, odciśniętą z wody bułkę, pieprz sól, przyprawę, odrobinę gałki muszkatołowej, wbić jajko i dokładnie wyrobić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taki pomysł z sam skradnę i z chęcią wykorzystam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !