Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy .

Cebule drobno kroimy.

Wsypujemy razem do miski, solimy i odstawiamy na 1/2 godziny.

po tym czasie zagniatamy i odciskamy od wytworzonego soku.

Przekładamy do czystej miski.

Dodajemy obrane i starte na tarce o grubych oczkach jabłka.

Skrapiamy octem.

Mieszamy.

Doprawiamy do smaku cukrem i pieprzem.

Podajemy do ziemniaczków.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    szybko prosto :) super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Kolorowa i smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też taką lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !