Sposób przygotowania

Karpia pokroić na dzwonki i natrzeć solą. Jajka ubić z mlekiem, dodać posiekany koperek. Rybę obtaczać w mące, potem w jajku z mlekiem i koperkiem, a na koniec w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    jak widze przepis z karpiem od razu moje mysli leca do wigili:) dodaje przepis do swojej ksiazki
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    już niedługo zasmakuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    koperku jeszcze nie dodawałam,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też karpia robię w zasadzie tylko na wigilię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taki karpik to super sprawa, nie znam osoby, która go nie lubi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    po prostu pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !