Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę drobno pokroić, podsmażyć na 2 łyżkach oleju, dodać koncentrat, przyprawę KUCHAREK, paprykę i po szczypcie pieprzu i cukru. Mięso pokroić na plastry i rozbić je na cienkie kotlety. Na każdym kawałku mięsa polożyć porcję pieczarkowego nadzienia i zawinąć mięso w ciasny rulon. Roladki obtoczyć w mące i smażyć na oleju ze wszystkich stron. Podawać z ziemniakami z wody i zasmażanymi buraczkami.
(4 porcje)

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie się zapowiada
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    solidna swojska kuchnia
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    roladki i to pikantne - pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    ziemniaki, roladki, buraczki - super obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię ostre jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !