Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z pieczarkami do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
pieczarki 4 szt.
woda 200 ml
olej roślinny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z pieczarkami do obiadu

Kapustę kiszoną pokroić. Ugotować w wodzie, by była nieco bardziej miękka. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć pokrojone w plasterki cienkie pieczarki, dodać kapustę, wymieszać, przyprawić pieprzem oraz zieleniną. Dokładnie połączyć.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 26.01.2012 18:06
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak