Sposób przygotowania

Fileta kroimy w kostkę,podsmażamy z przyprawami i rozdrobnionym czosnkiem. Sos beszamelowy przygotwujemy według włansego przepisu.
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy delikatnie masłem,cienko sosem beszamelowym i na to płaty makaronowe. Na makaron dajemy podsmażonego kurczaka,na niego sos beszamelowy i starty żółty ser.Przykrywamy płatami makaornu i dajemy podgrzany szpinak,znów trochę sosu i żółty ser. Przykrywamy makaronem, Na samą górę dajemy resztę sosu i sera. Wkłądamy do piekarnika na około 180-200 stopni 30-40 minut.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !