Sposób przygotowania

Bryndzę chwilę ucieramy, następnie dodajemy jogurt lub śmietanę i wszystko mieszamy. Ogórki drobno kroimy w kostkę i łączymy z masą serową. Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zostało jeszcze troche? to ja poproszę na kanapeczke
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    uwielbiam bryndzę i korniszony :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Jestem wielką miłośniczką serów- pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    coś dla mnie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !