Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z pokrojoną w kostkę cebulą, jajkiem, solą, pieprzem i 2 łyżkami bułki tartej. Z mięsa formować kotleciki, obtaczać je w bułce tartej. Olej rozgrzać, kłaść na niego kotleciki. Smażyć na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobry Polski kotlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    U nas się mówi klopsy:) Są proste i smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mielone i na zimno i na ciepło...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nawet ostatnio robiłem, fajne są mielone z grilla;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowite.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe te mielone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Robie bardzo podobne tylko zamiast cebuli dodaję czosnek :). Bardzo lubie takie kotleciki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne robię podobnie tylko daję czerstwą bułkę zamiast tartej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !