Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy. Cebulę, boczek oraz szynkę kroimy w kostkę a następnie podsmażamy na patelni. Po paru minutach dodajemy pieczarki pokrojone w plasterki. Całość dusimy pod przykryciem przez ok 15 minut. Śmietankę mieszamy razem z żoltkiem a nastepnie wlewamy do cebuli, boczku, szynki i pieczrek. Całość chwilkę podgrzewamy cały czas mieszając. Do patelni dodajemy makaron, mieszamy i ... gotowe do podania:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    uwielbiam makaron
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !