Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z suszonych grzybów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby suszone 20 dag
cebula 1 sztuka
masło 1 łyżka
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z suszonych grzybów

Grzyby namaczamy na noc, gotujemy w tej samej wodzie. Siekamy. Cebulę posiekaną szklimy na maśle, dodajemy grzyby i podduszamy. Doprawiamy do smaku, dodajemy bułkę tartą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

moni0212
moni0212 06.01.2014 23:53
dodaję również kapustę do tej wesji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak