Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pianki przełożyć do garnka, wlać 2 łyżki wody. W drugim garnku zagotować wodę, wstawić do niego garnek z piankami.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    koniecznie wypróbuję, ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    od dłuższego czasu się do niej zabieram,można masę przechowywać dłużej w lodówce czy całość trzeba zużyć..ląduje w księdze do zrobienia,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    czy do tej masy można dodać barwniki spożywcze?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Barwniki spożywcze można do niej dodawać. Niestety nie wiem jak długo można ją przechowywać, bo robiłam pierwszy raz i od razu całą zużyłam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ta masa potem twardnieje czy zostaję miękka ??
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Szukałam przpisu na aką masę i mam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !