Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Foremkami do ciastek wycinamy z chleba serduszka. Posypujemy je startm na grubych oczkach żółtym serem. Zapiekamy kilka minut w temperaturze 160-170 stopni.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetyczna i w dodatku tak pięknie podana.
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    śliczna i smaczna ta zupka
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ciekawa i smaczna taka zupka:)
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ciekawa i smaczna taka zupka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    ślicznie wygląda !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !