Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z czosnku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 1 główka
mleko 1oo ml
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 1 łyżeczka
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z czosnku

Rozgrzac 1 lyzke masla, wymieszac z maka, wlac mleko. Gotowac, az sos zgestnieje. Na pozostalym masle podsmazyc obrane zabki czosnku i zmiksowac z sosem. Doprawic sola i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak