Sposób przygotowania

1 Białka ubijamy z cukrem dodajemy sok a cytryny ubijamy tak długo aż będzie sztywna beza 2 Do rękawa wkładamy białko i wyciskamy na papier do pieczenia bezy duszki rodzynki wkładamy jako oczy 3 Pieczemy w 140 stopniach godzinę drzwiczki maja być niedomknięte ja sobie wsadziłam łopatkę drewnianą 4- Po wysuszeniu bezy przygotowujemy polewę czekoladową do zrobienia buziek i czapeczek 5-Kasię rozpuszczamy w rondelku dodajemy mleko i kakao podgrzewamy tak długo aż zgęstnieje 6- maczamy główki duszków krecim delikatnie by czekolada ściekła i w takiej pozycji ma na zastygać robimy wykałaczką wychodzą duszki potworki

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !