Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ocet czosnkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet winny 1/2 litr
czosnek 2 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Ocet czosnkowy

Czosnek dobrze zmiażdżyć, zalać octem i dobrze wymieszać. Zamknąć w naczyniu i wstawić do lodówki na 2-3 dni. Przecedzić przez grubą gazę i przelać do czystych butelek.SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 26.05.2012 10:41
pycha
romanrafal
romanrafal 12.05.2012 08:50
ciekawe
Natalia/tubisiek 30.04.2012 21:30
fajne ;)
RenataZ-et 05.04.2012 20:45
super pomysł
Justyna Jussstiii 29.03.2012 15:08
super
Katarzyna/kate1980 14.02.2012 21:54
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak