Sposób przygotowania

Mięso dobrze wypłukać, osuszyć , pokroić w kostkę i oprószyć mąką. Cebulę pokroić w piórka i smażyć na oleju na złoty kolor a następnie dodać mięso, oraz wszystkie przyprawy. Gdy mięso będzie dobrze obsmażone zalać całość rosołem. Gotować pod przykryciem na małym ogniu do momentu gdy mięso będzie miękkie. Podawać z kaszą. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszny jest taki gulasz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !