Sposób przygotowania

Pangę rozmrozić,umyć i osuszyć.
Pokroić na kawałki i wrzucić do miski.
Dodać oba sosy, sól i pieprz i wymieszać i odstawić na 20 minut.
Po tym czasie mocno rozgrzać oliwę na patelni.
Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i smażyć po około 5 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Takiej wersji jeszcze nie jadłam, koniecznie muszę wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    tez nie próbowałam... chetnie skorzystam z tego przepisu.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    mnie bardzo smakuje panga według tego przepisu, jest bardzo soczysta
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Warte spróbowania;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !