Sposób przygotowania

Filety rybne myjemy, osuszamy i obsmażamy z obu stron Warzywa myjemy, obieramy i cienko kroimy wedle uznania lub zcieramy na tartce a następnie smażymy na pozostałej oliwie Zalewamy 100 ml wody, dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy ok 15 minut Wszystko doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny i zalewamy tym sosem rybę Możemy podawać na ciepło lub zimno

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię podobnie, wiec wiem że smakuje znakomicie :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ładnie wygląda i na pewno smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !