Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszon bananowo- jagodowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 100 g
winiak 125 ml
melisa

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszon bananowo- jagodowy

Owoce jagodowe po umyciu zasypujemy cukrem. Banany po obraniu kroimy na plasterki i zalewamy winiakiem. Przed podaniem umieszczamy owoce jagodowe i banany w misie i dopełniamy schłodzonym białym winem i winem musującym. Przelewamy do pucharków i dekorujemy miętą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 26.03.2012 17:20
Smaczny:))
matriasik 13.11.2011 23:44
Fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak