Sposób przygotowania

Marchewkę oskrobać, opłukać, zetrzeć na tarce jarzynowej, na malutkich oczkach. Tak samo drobno zetrzeć obrane jabłko, od razu skropić je sokiem z cytryny. Marchewkę wymieszać z jabłkiem, dodać chrzan (jeśli ścieramy korzeń to należy od razu skropić wiórki sokiem z cytryny) - całość doprawić olejem, szczyptą soli i miodem, dokładnie wymieszać. Podawać schłodzone np. do smażonej ryby.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajna potrawka:)
  • 1
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    delikatna marchew i ostry chrzan- super połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    ciekawy zestaw, taki dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !