Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior z parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kalafior 1
masło
pomidor 1
parmezan 10 dag
sól do smaku
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior z parmezanem

Kalafior ugotować w osolonej wodzie. Naczynie do pieczenia wysmarować masłem, przełożyć do niej kalafior, posypać parmezanem. Pomidora i paprykę pokroić. Dodać do kalafiora. Piec w temp. 190 stopni C aż parmezan się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak