Sposób przygotowania

Kapustę drobno kroimu i gotujemy w wodzie. Po przestudzeniu dodajemy do mięsa razem z poszatkowaną cebulką,kaszą manną i bułką oraz jajkiem. Dobrze mieszamy,przyprawiay do smaku i robimy kotlety. Podsmażamy delikatnie na patelni i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zaleamy je sosem pomidorowym (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/172027/sos-do-golabkow.html) i wkładamy do piekarnika na niecałą godzinę na 180 stopni.
Pyszne!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    też je robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    hmm poezja smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !