Sposób przygotowania

Śledzie moczymy, czyścimy i bardzo drobno kroimy Jajka gotujemy i drobno siekamy. Twaróg ucieramy ze śmietaną, dodajemy do niego śledzie i posiekaną cebulę Wszystkie te składniki ucieramy na gładka masę i doprawiamy solą i pieprzem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawe, ciekawe :) super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jest ale to połączenie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczna ta pasta!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czasem też tak robię....smaczna jest taka pasta...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !