Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mąkę siekamy z margaryną, cukrem jajkami i łyżeczką proszku do pieczenia następnie lekko ugniatamy tak aby powstała kruszonka


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pycha!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo...jak tak lubię różne szarlotki...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Kruche z jabłkami to najlepsze ciasta wg mnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jabłecznik mogę jeść na okrągło pod różną postacią
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smakowicie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ale pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !