Sposób przygotowania

Masło trzymamy w ciepłym miejscu, aby było elastyczne. Listki świeżej mięty ucieramy moździerzu z sola morską. Dodajemy do masła. Czosnek obieramy i bardzo drobno siekamy. Po dodaniu do masła wyrabiamy widelcem na jednolitą masę. Dobre masełko do owoców morza.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Muszę wypróbować :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam masła smakowe!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe z mięta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dobre są takie masełka smakowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jeszcze nie robiłam zmiętą muszę sprawdzić
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubie takie masła smakowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    ta miętka brzmi kusząco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne połączenie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !