Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Pieczarki i ser zetrzeć grubo na tarce. Wszystko przełożyć do dużej miski, dodać jajko, przyprawy oraz mąkę ziemniaczaną. Dokładnie wymieszać. Uformować płaskie kotlety. Rozgrzać olej na patelni i smażyć aż będą rumiane.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne kotleciki...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    lubię bardzo pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !