Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Keczupanga

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 3 szt
jajko 3 szt
ketchup 5 łyżek
mąka 4 łyżki
mleko 1/4 szk
mąka do obtoczenia
oliwa do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Keczupanga

Pangę rozmrozić, umyć, pokroić na trzy części.

Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać.

Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i włożyć je do ciasta. Odstawić na 10 minut.

Smażyć na oliwie około 7-8 minut z każdej strony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 30.06.2011 08:37
ciekawe
wedith1 17.07.2010 08:59
Nazwa - rewelacja!!!!! :))))))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak