Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem szparagowy z krabami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar rosołowy 1 litr
Zielone szparagi 1/2 kg
sól
pieprz
czosnek 2 ząbki
paluszki krabowe 4
śmietana odrobina

Przepis i sposób przygotowania na: Krem szparagowy z krabami

Przygotować wywar rosołowy z drobiu. Zmiksować szparagi i dodać do wywaru. Doprawić solą, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem i zagotować. Doprawić śmietaną. Przygotować 4 miseczki do każdej z nich włożyć pokrojony paluszek krabowy. Zalać paluszki kremem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak