Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć z żółtkiem oraz cukrem pudrem. Naleśniki wysmarować masą serową, zwinąć i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Naleśniki polać śmietaną i zapiekać ok. 20 min. w temp. 200 stopni. 5 min. przed końcem pieczenia posypać rodzynkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię naleśniki w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !