Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotowujemy marynatę z oleju, jałowca, tymianku, kolendry, rozmarynu i pieprzu. Marynujemy w niej mięso przez całą noc w lodówce.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    na pewno pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyobrażam sobie jak ładnie pachnie i jak cudownie smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    soczysta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczna;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ile czasu jeszcze pieczmy po dodaniu piwa?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Przepis dobrze opisany, zdjęcie apetyczne. Sama z chęcią skorzystam z tego przepisu. Pyza odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się pod zdjęciem ostatniego kroku. Chyba nie przeczytałaś przepisu do końca...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !