Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty z czerwona cebula i jabłkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 400 gram
cebula czerwona 0.5 sztuki
jabłko 1 sztuka
olej 3 łyzki
sól do smaku
pieprz0 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty z czerwona cebula i jabłkiem

Kapustę płuczemy, drobno siekamy. jabłko obieramy scieramy na tartce. Mięszamy z kapusta. Cebule kroimy w drobna kostkę, dodajemy do kapusty, polewamy olejem, doprawiamy do smaku dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 13.11.2011 17:28
uwielbiam taką surówkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak