Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana brukselka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 50 dag
natka pietruszki 1 łyz
ryż 5 dag
śmietana 3 łyż
szczypta cukru
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana brukselka

brukselkę gotujemy na półtwardo w wodzie z solą i cukrem studzimy wycinamy głąby ryż gotujemy dodajemy pietruszkę mieszamy ze śmietaną doprawiamy pieprzem nadziewamy brukselkę paptykę kroimy w kostkę i dekorujemy brukselki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 04.02.2012 14:01
super
kasiaw 13.11.2011 15:31
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak