Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w plastry, nacieramy przyprawą do karkówki lub innymi ziołami typu oregano, majeranek, czosnek itp. następnie nacieramy ją kilkoma łyżeczkami oleju wkładamy do woreczka do pieczenia zawiązujemy i pieczemy w piekarniku w ok 180-200 stopniach przez 2 godziny. Gdy w czasie pieczenia woreczki napęcznieją można je lekko przekłuć nożem by dostało się odrobinę powietrza.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię karkóweczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna taka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowicie się zapowiada :)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !