Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry i rozbić tłuczkiem do mięsa.
Marchew, cebulę obrać i pokroić w słupki .
Boczek również pokroić w słupki.
Każdy płat mięsa posmarować musztardą, położyć po kawałku marchewki, cebuli i boczku i zwinąć rolady.
Spiąć wykałaczkami.
Obtoczyć w mące i smażyć na tłuszczu z każdej strony na złoty kolor.
Rolady zalać wodą tak aby były przykryte, dodać liść i ziele i dusić prawie do miękkości. Posolić, popieprzyć i dolać maggi do smaku.
Sos zagęścić mąką rozrobioną z wodą.
Zagotować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    naprawdę musi byc dobre
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mniam!!!!!! Aż mi się zachciało zrazików :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !